Anmeldelse af 

Anmelder om ny stressbog: Kan forebygge mere end påbud og mere kontrol

BOGANMELDELSE: Ansvarlig for stressindsatsen hos Ledernes Hovedorganisation, Signe Tønnesen, roser på trods af enkelte skønhedsfejl ny bog om stress. God inspiration til ledere, der gerne vil forebygge stress, lyder det fra anmelderen.

Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix

Bogen har faglig tyngde, til trods for at den er let tilgængelig, og den er god inspiration til den leder, der gerne vil forebygge, at stress udvikler sig hos medarbejderne.

Signe Tønnesen Bergmann
Chefkonsulent, Lederne

Af Signe Tønnesen
Chefkonsulent og ansvarlig for stressindsatsen hos Ledernes Hovedorganisation

Endelig en bog om stress, der ikke vil dæmonisere ledere og arbejdspladser, og som anerkender, at rigtig mange ledere gerne vil reducere stress blandt deres medarbejdere, selvom de kan synes, at det ikke er let og måske derfor ikke får handlet. En bog, hvis udgangspunkt er, at vi i vores arbejdsliv ikke kan undgå at møde ubehag og pres, og at vi ikke helt kan undgå stressrelateret sygefravær. En bog, der tager lederen i hånden og forklarer, også gennem eksempler, hvad der kan være på spil for pressede medarbejdere, og hvordan lederen konkret kan tackle situationer, hvor medarbejdere begynder at vise tegn på at være presset. En bog, der med garanti kan forebygge flere stress-sygemeldinger end påbud og mere kontrol. En bog, der netop retter sig mod de behov, man har ude på arbejdspladserne.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00