AU-forsker vinder Tietgenpris for forskning i samarbejde

Lektor ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet Charlotte Jonasson tildeles årets Tietgenpris for sin forskning i teamsamarbejde, også på tværs af kulturer.

Julie Arnfred Bojesen

Charlotte Jonasson, ph.d. i psykologi og lektor ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet, tildeles den prestigetunge Tietgenpris for sin forskning.

Det arbejde, hun anerkendes for, er forskningen i teamsamarbejde og hvordan vi kan lære af vores fejl på tværs af forskellige kulturer. Dette er et forskningsområde, som får stigende opmærksomhed både herhjemme og internationalt.

Danish Society for Education and Business uddeler Tietgenprisen på 500.000 kroner, som er en af de største priser til yngre forskere i Norden. Ifølge priskomiteen er Charlotte Jonassons forskning særdeles aktuel og væsentlig i disse år, hvor også danske virksomheder og organisationer i stigende grad ansætter udenlandsk arbejdskraft og i det hele taget indgår i mere globale sammenhænge, meldes der i pressemeddelelsen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024