Dansk Socialrådgiverforening vælger ny regionsformand

Dansk Socialrådgiverforening har afholdt valg om de politiske poster, hvor en ny hovedbestyrelse er sammensat, og ny regionsformand i Øst er valgt. Den nye regionsformand i Region Øst bliver fællestillidsrepræsentant i Københavns Kommune, Rasmus Hangaard Balslev. 

Kristian Tolbøll

En ny hovedbestyrelse og ny regionsformand i Region Øst er blevet valgt i Dansk Socialrådgiverforening. Det skriver Dansk Socialrådgiver på deres hjemmeside

Efter kampvalg bliver ny regionsformand i Region Øst den 33-årige Rasmus Hangaard. Inden valget var Dansk Socialrådgiverforenings formand, Majbrit Berlau, næstformand Niels Christian Barkholt samt regionsformændene i Nord og Syd, Mads Bilstrup og Anne Jørgensen, alle blevet genvalgt ved fredsvalg.

Den nyvalgte regionsformand i Øst samt den nye samlede hovedbestyrelse vil blive præsenteret på Dansk Socialrådgiverforenings repræsentantskabsmøde i Aarhus 18.-19. november. Det samme gør sig gældende for den ny formand og næstformand for Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, SDS, der bliver valgt ugen inden repræsentantskabsmødet.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00