Denne uge på Arbejdsmarked (17)

DET SKER: Beskæftigelsesministeren leder et EU-ministermøde i Horsens, og lovforslag om jobpræmie til kontanthjælpsmodtagere 1. behandles.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til  [email protected]

 

Ministeren
Tirsdag 24. april leder beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) sammen med socialminister Karen Hækkerup (S) det uformelle ministerrådsmøde i Horsens. På dagsordenen tirsdag er blandt andet arbejdsløshed blandt unge.

Onsdag 25. april leder beskæftigelsesministeren selv det uformelle ministerrådsmøde i Horsens, hvor udstationeringsdirektivet er på dagsordenen.

Torsdag 26. april åbner beskæftigelsesministeren EU-konferencen "Ungdom: Beskæftigelse og inklusion under krisen", der afholdes i Horsens. 

Folketinget
Tirsdag 24. april er der i folketingssalen 3. behandling af L 114, der er en ædnring af ferieloven. Det drejer sig om erstatningsferie for sygdom under ferien, samtidighedsferie for medhjælp i en privat husstand m.v. Beskæftigelsesudvalget mødes samme formiddag og afgiver en mundtlig indstilling over forslaget.

Onsdag 25. april mødes beskæftigelsesudvalget kl. 10. For det første modtages en deputation fra LO Århus vedrørende reform af ordning om fleksjob. Dernæst gennemgås tre lovforslag, som der fastlægges en tidsplan for. Det gælder L 118 Fællesopkrævning af bidrag til Barsel.dk m.m., L 119 om chikanesager m.m. og L 151 om mindre intensiv indsats, udvidelse af Beskæftigelsesrådets opgaver m.m. For det tredje drøftes invitation til ILO's Arbejdskonference. 

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00