Fotoreportage: Embedsværket i OK18-demonstration blandt røde faner

OK18: Fredag morgen kl. 8:15 var en samling embedsmænd og fagforeningsaktive fra blandt andet Dommerfuldmægtigforeningen og Dansk Magisterforening samlet foran Finansministeriets trappe til OK18-demonstration. Altinget var på pletten, og du kan se billederne her.

Dansk Magisterforenings formand Camilla Gregersen tiltalte de fremmødte blandt røde faner og bannere fra Bibliotekarforbundet, PROSA, DJØF, Dommerfuldmægtigforeningen og 3F. Improviseret holdt både formanden for Bibliotekarforbundet, Tine Segel, og Dommerfuldmægtigforeningen, Nina Palesa Bonde, taler.

Den pæne pige, som Nina Palesa Bonde beskriver sig selv som, har fået nok og opildnede energisk forsamlingen til at råbe Sophie Løhde op.

Formand for Dansk Magisterforening, Camilla Gregersen, med megafonen.

Også Tine Segel, formand for Bibliotekarforbundet, var mødt op til dagens demonstration og holdt tale til forsamlingen.

Camilla Gregersen ved megafonen.

Cirka 80 personer var mødt op til OK18-demonstrationen foran Finansministeriet kl. 08:15 fredag morgen.

,

Forrige artikel Ekspert om sanktionsudspil: Ekspert om sanktionsudspil: "Ikke alle kontanthjælpsmodtagere kan sanktioneres i arbejde" Næste artikel Fagforening opfordrer medlemmer til at lave frivilligt arbejde under konflikt Fagforening opfordrer medlemmer til at lave frivilligt arbejde under konflikt
Regeringens første år: Corona kickstartede slumrende trepartssamarbejde

Regeringens første år: Corona kickstartede slumrende trepartssamarbejde

FØDSELSDAGSANALYSER: Hvad har det betydet for eksempelvis de ældre, kulturen og boligpolitikken, at vi nu har en socialdemokratisk regering? Og hvordan går det med at stække Finansministeriets magt og gøre Danmark til det bedste land at være barn i? Altingets fagredaktører gør status på regeringens ét års fødselsdag med hver deres ultrakorte analyser.