Om  
Ghita Parry

Ghita Parry valgt som ny formand for FTF-A

Næstformand for FT-A Ghita Parry er onsdag blevet valgt som ny formand. Hun afløser Knud Grøngaard på posten. Ny næstformand er Ole Lund Jensen fra Finansforbundet.

Christian Juhl Mølgaard

A-kassen FTF-A har fået ny formand.

54-årige Ghita Parry, der har siddet som næstformand i FTF-A de seneste seks år, blev valgt uden modkandidater ved FTF-A's delegeretmøde. 

"Det betyder meget for mig at blive formand for FTF-A. A-kasseområdet gennemgår store forandringer i øjeblikket, og det er vigtigt, at vi husker på, at der er mennesker i systemet, som bliver påvirket af forandringerne. Det skal vi tage meget alvorligt. Vi skal have vores fokus på at få skabt beskæftigelse til vores ledige," siger Ghita Parry i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Vi har i FTF-A de seneste år arbejdet fokuseret på at blive langt bedre til at hjælpe vores medlemmer i job, og det, kan vi se, har haft stor effekt. Det er et arbejde, jeg rigtig gerne vil stå i spidsen for at styrke endnu mere fremover."


Ghita Parry er i det daglige også formand for Kost & Ernæringsforbundet, som er en af de 59 organisationer, FTF-A samarbejder tæt med.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00