Her er Brian Mikkelsens og Lars Sandahl Sørensens magtnetværk: "De ligger i den absolutte top"

Topcheferne i DI og Dansk Erhverv har to af de mest magtfulde netværk i Danmark. Det vurderer CBS-forsker. "De har begge et bredt og magtfuldt netværk, som er udtryk for, at de sidder i nogle af nøgleorganisationerne i det danske samfund," siger han. Altinget har kortlagt erhvervsspidsernes magtnetværk.

Lars Sandahl Sørensen (til venstre) og DI står med nogle udfordringer i forhold til den grønne omstilling. Det har åbnet for, at Brian Mikkelsen (til højre) og Dansk Erhverv - der allerede har kapret Vestas som medlem - kan udfordre Danmarks største erhvervsorganisation. Det vurderer Christoph Houman Ellersgaard, lektor og netværksforsker på CBS.
Lars Sandahl Sørensen (til venstre) og DI står med nogle udfordringer i forhold til den grønne omstilling. Det har åbnet for, at Brian Mikkelsen (til højre) og Dansk Erhverv - der allerede har kapret Vestas som medlem - kan udfordre Danmarks største erhvervsorganisation. Det vurderer Christoph Houman Ellersgaard, lektor og netværksforsker på CBS. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget