Minister indleder dialog med ATP om at investere mere i dansk iværksætteri

Ane Halsboe-Jørgensen har holdt første møde om, hvordan ATP kan investere mere i dansk iværksætteri, som regeringen ønsker. Men hverken Beskæftigelsesministeriet eller ATP vil pege på konkrete initiativer, som skal indfri ambitionen. 

Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen er i dialog med ATP om, hvordan institution i højere grad kan hjælpe dansk iværksætteri, som SVM-regeringen har udtryk en erklæret ambition om i regeringsgrundlaget. Arkivfoto. 
Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen er i dialog med ATP om, hvordan institution i højere grad kan hjælpe dansk iværksætteri, som SVM-regeringen har udtryk en erklæret ambition om i regeringsgrundlaget. Arkivfoto. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) har påbegyndt dialogen med ATP om, hvordan institutionen i højere grad kan investere i dansk iværksætteri.

Det oplyser ministeren til Altinget.

"Jeg har haft et første møde med ATP som ny beskæftigelsesminister. I den forbindelse har vi haft mulighed for at have en første drøftelse om ATP's investeringer i dansk iværksætteri, med videre. Jeg ser frem til den videre dialog med ATP og det videre arbejde med regeringsgrundlaget. Beskæftigelsesministeriet vil nu fortsætte drøftelserne med ATP," lyder det i en skriftlig kommentar. 

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00