Om  
Nikolaj Villumsen

Nikolaj Villumsen bliver chefforhandler i EU's kamp mod farlige stoffer

Nikolaj Villumsen udpeges til chefforhandler i EU-Parlamentets nye direktiv mod skadelige stoffer som bly og diisocyanater. 

<div>"Jeg er stolt over at få
lov til at lede arbejdet med at sikre bedre beskyttelse for masser af
arbejdstagere over hele Europa,"&nbsp;udtaler Nikolaj Villumsen i pressemeddelelsen.&nbsp;</div>
"Jeg er stolt over at få lov til at lede arbejdet med at sikre bedre beskyttelse for masser af arbejdstagere over hele Europa," udtaler Nikolaj Villumsen i pressemeddelelsen. 
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Oliver Ruby

Når EU skal øge beskyttelsen for arbejdstagere mod skadelige stoffer som bly og diisocyanater, bliver det for fremtiden med Enhedslistens Nikolaj Villumsen i front.

Det er netop blevet offentliggjort i en pressemeddelelse fra Enhedslisten hertil eftermiddag, at Nikolaj Villumsen er udpeget til at være EU-Parlamentets chefforhandler i nyt direktiv om grænseværdier for bly og uorganiske forbindelser heraf diisocyanater.

"Det er ingen hemmelighed at jeg har stort fokus på, at vi skal blive langt bedre til at sikre folk imod at blive påvirket af farlige stoffer gennem deres arbejde. Det her er en naturlig forlængelse af den kamp, og jeg glæder mig til at gå i gang," udtaler Nikolaj Villumsen i forbindelse med udpegelsen.

0:000:00