Om  
Troels Krog

Tidligere K-rådgiver stopper som chef for politik og presse i a-kasse

Troels Krog, der igennem en årrække har været særlig rådgiver for tidligere minister Lars Barfoed, fratræder som chef for politik og presse hos A-kassen Ase. Det sker efter en gensidig aftale.

Lærke Møller Hansen

Den forhenværende særlig rådgiver for K-partiformand Lars Barfoed, Troels Krog, forlader skansen hos A-kassen Ase.

Det skriver han på LinkedIn.

”De sidste otte år har jeg stået i spidsen for Ases interessevaretagelse og tilstedeværelse i medierne. Det har været en fantastisk tid. Ikke mindst det kæmpe privilegie at få opgaven med at starte en ny afdeling op sammen med en gruppe engagerede, dygtige og vidunderlige kolleger,” skriver han.

Troels Krog fratræder efter en gensidig aftale, fortæller han. Nu skal han bruge tiden med familien og melder samtidig ud, at han er klar på nye udfordringer.

”Mine kompetencer og erfaringer er primært indenfor kommunikation, presse, politik og interessevaretagelse, men undervejs har jeg også arbejdet en hel del med strategi, innovation og ledelse,” skriver han.

Troels Krog har i mange år bevæget sig inden for feltet af politik og presse. Han har blandt andet arbejdet som pressekoordinator og redaktør for DI.

Han har også været at finde som chef for DI Medier, hvorefter han bestred jobbet som særlig rådgiver for Lars Barfoed og blev også bekendt med rollen som pressechef – først for Justitsministeriet og senere for Konservative.

Troels Krog er uddannet civiløkonom fra Copenhagen Business School.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Troels Krog

Fhv. chef for politik og presse, Ase
civiløkonom (CBS 2001)

0:000:00