Stor rekrutteringskonference i Grønland

Oven på det grønlandske valg har Nichehuset, der blandt andet er annoncebureau for Altinget og Mandag Morgen, taget initiativ til en konference i Nuuk om, hvordan Grønland optimerer sin rekruttering til ledige stillinger.

Selv om man i Grønland altid gerne ser, at landsmænd besætter vigtige stillinger, må landet nogle gange se ud over sine grænser for at tiltrække gode kandidater – blandt andet i Danmark.

Derfor har annoncebureauet Nichehuset i København taget initiativ til en konference om rekruttering til fremtidens arbejdsmarked. Det sker på Hotel Hans Egede i Nuuk 29. maj.

Her ventes tilhørerne blandt andet at kunne møde Brian Buus Pedersen fra Grønlands Erhverv, udgiveren af Altinget og Mandag Morgen, Rasmus Nielsen, og partner i rekrutteringsbureauet Genitor Tina Overgaard, der fornylig afsluttede en central rekruttering, der faktiske endte med, at en grønlandsk ansøger i konkurrence med udenlandske ansøgere blev antaget.

"Vi har før besøgt Grønland og oplevet, hvor nysgerrigt et samfund der er tale om. Der er hele tiden behov for rekruttering til nye, vigtige stillinger i det grønlandske samfund, hvad enten det er offentligt eller privat, og vi tilbyder at formidle kontakt til ikke mindst mulige ansøgere i Danmark. Ofte nogen, der slet ikke er jobsøgende, men alligevel ender med at være de bedste ansøgere", siger direktør Oskar Herrik Nielsen, Nichehuset, forud for konferencen, der er gratis og åben for tilmeldinger.

 

Forrige artikel Fem lande øver ubådsjagt i Arktis Fem lande øver ubådsjagt i Arktis Næste artikel Universiteter efterlyser dansk arktis-profil Universiteter efterlyser dansk arktis-profil