Om  
Michael Clausen Toft

Færøernes chef for Arktisk Kommando får job i Danmark

Michael Clausen Toft udnævnes som oberstløjtnant og tiltræder som chef for Hjemmeværnet i Nordsjælland. Han vender dermed hjem fra Færøerne, hvor han det seneste år har været chef for Arktisk Kommando.

Michael Clausen Toft stopper som chef for Arktisk Kommandos Forbindelseselement Færøerne og bliver fra april chef for Hjemmeværnet i Nordsjælland.
Michael Clausen Toft stopper som chef for Arktisk Kommandos Forbindelseselement Færøerne og bliver fra april chef for Hjemmeværnet i Nordsjælland.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mathilde Brieghel

Da sjette afsnit af Borgen rullede over skærmen søndag aften, kom danskerne helt ind i kommandorummet hos Arktisk Kommando i Grønland.

I virkelighedens verden må Arktisk Kommando på Færøerne vinke farvel til sin chef for Forbindelseselementet Færøerne, når Michael Clausen Toft vender tilbage til Danmark efter et år på posten.

Michael Clausen Toft oplyser i et opslag på LinkedIn, at han vender hjem til en stilling som chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland. I samme ombæring udnævnes han som oberstløjtnant.

Altinget logoArktis
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arktis kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00