Fødselsdag: Mette Hvid Brockmann fylder 50 år

Mette Hvid Brockmann, bestyrelsesformand for Nordic Bildung, fylder 50 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning et kort fødselsdagsinterview.

Mette Hvid Brockmann
Mette Hvid Brockmann

 

Hvad er du allermest optaget af lige nu på dit arbejde?

Hvordan vi skaber nye forståelser og indsigter til det 21. århundredes store transformation, så vi kan sikre, at vi også i fremtiden har gode resiliente samfund, hvor vi kan leve meningsfulde liv. I Nordic Bildung er vi ved at opbygge et europæisk netværk af mennesker, som arbejder med dannelse, fremtidsskabelse, demokrati og folkeoplysning, og det optager mig meget. Vi har brug for både at være kloge og modige, kende vores rødder og kunne forestille os fremtiden – på samme tid.

 

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?

På Europadagen 9. maj er vi vært for den anden European Bildung Day, hvor 130 europæiske aktører inden for dannelse, folkeoplysning og fremtidsforskning mødes for at udvikle et europæisk netværk. Og så er vi ved at udvikle en ny metamoderne lederuddannelse, hvor vi bygger arbejdshypoteser for det 21. århundrede, og endelig skal vi i gang med et uddannelsesværktøj til særligt højtudannede elever på ungdomsuddannelserne med udgangspunkt i almen dannelse og kompleksitetshåndtering.

 

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?

Jeg har skubbet den store festivitas til juni, hvor jeg kan huse alle gæsterne på min bondegård ude ved Nekselø Bugten. Det er lidt nemmere, når de kan ligge i telt.




CV

Navn: Mette Hvid Brockmann
Alder og fødested: 50 år,
Titel: bestyrelsesformand, Nordic Bildung
Uddannelse: cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 1996)

Læs mere
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Hvid Brockmann

Bestyrelsesformand, Nordic Bildung
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 1996)

0:000:00