Om Altinget EU

OM OS: Altinget EU leverer nyheder, debat og baggrund om europæisk politik.

Din vigtigste kilde til, hvad der rører sig i EU og omegn.

Altinget EU er Danmarks vigtigste uafhængige EU-medie, der bringer nyheder, analyser, baggrund og debat om EU-politik set fra både Bruxelles og Christiansborg.

Altingets to erfarne korrespondenter i Bruxelles hjælper dig med forståelsen af, hvad der sker inde i EU-maskineriet og i det europæiske samarbejde i bred forstand. Samtidig dækker vi vigtige EU-politiske tiltag hele vejen fra forslag til vedtaget lov med fokus på at afkode, hvad det kommer til at betyde for danske interesser.

Vi følger også den politiske diskussion om EU-samarbejdet i Danmark tæt. Her får arbejdet i Folketingets Europaudvalg, Danmarks EU-forbehold og Danmarks stilling i EU særlig opmærksomhed, ligesom vi leverer landets dybeste dækning af europaparlamentsvalgene.

Altinget EU henvender sig til alle, der arbejder professionelt med EU-politik eller bare er interesseret i, hvad der rører sig i Bruxelles og omegn.

Vores indhold kan findes på vores site eller i de nyhedsbreve, vi udsender flere gange om ugen. Her får du også et ugentligt overblik over de vigtigste sager på dagsordenen, du får en podcast om europæisk politik, og du får adgang til den valgtest og kandidatdatabase forud for europaparlamentsvalget, som Altinget udvikler i samarbejde med Danmarks Radio.

Vi håber, du vil følge med hos os. Tegn et prøveabonnement her.

Udgivelser
Altinget EU udkommer hver mandag med et overblik over ugens europæiske begivenheder og seneste nyheder. Derudover udsender vi mindst ét andet nyhedsbrev, som regel om torsdagen, med sidste nyt, analyser og baggrund. Altinget EU laver samtidig en ugentlig podcast, der udkommer fredag. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Rikke Albrechtsen, EU-redaktør [email protected] 

Thomas Lauritzen, Europa-analytiker [email protected] 

Hvis du vil sende et debatindlæg, kan du skrive til [email protected] 

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til [email protected]

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget EU, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024