Om Altinget EU

OM OS: Altinget EU leverer nyheder, debat og baggrund om europæisk politik.

Altinget EU dækker gennem nyheder, analyser, baggrund og debat EU-politik set fra både Bruxelles og Christiansborg.

Med to faste korrespondenter i EU-hovedstaden fokuserer portalen på udviklingen i EU's institutioner og det europæiske samarbejde i bred forstand. Samtidig dækker portalen vigtige EU-politiske tiltags vej fra forslag til vedtaget lov.

Vi følger også den politiske diskussion om EU-samarbejdet i Danmark tæt. Her får arbejdet i Folketingets Europaudvalg, Danmarks EU-forbehold og diskussionen om demokratisk kontrol med regeringens EU-politik særlig opmærksomhed.

Altinget EU henvender sig til alle, der arbejder professionelt med EU-politik eller bare er interesseret i, hvad der rører sig i Bruxelles og omegn.

Udgivelser
Altinget EU udkommer hver mandag med ugens overblik, og udsender hver tirsdag og torsdag nyhedsbreve med de vigtigste nyheder. Hver onsdag udkommer EU-debatten med debatindlæg om aktuelle politiske emner. Fredag  udkommer nyhedsbrevet med Altingets EU-podcast Parlamentet.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget EU, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00