Debat

Martin Henriksen: Regeringen skal ikke eksperimentere med børnene

DEBAT: Det er ulogisk, at genåbningen af samfundet starter med de mindste børn, og Mette Frederiksen bør genoverveje strategien, skriver medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse. 

Statsminister Mette Frederiksen (S) bør genoverveje strategien for genåbningen. Det er ulogisk, at genåbningen starter med børnene, skriver Martin Henriksen (DF).
Statsminister Mette Frederiksen (S) bør genoverveje strategien for genåbningen. Det er ulogisk, at genåbningen starter med børnene, skriver Martin Henriksen (DF).Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Marie Lagoni Pedersen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Af Martin Henriksen (DF)
Medlem af hovedbestyrelsen

Jeg mener, at statsminister Mette Frederiksens (S) planer om at åbne mere for Danmark er forhastede, når hun vil starte med de mindste børn.

Jeg vil også gerne af hensyn til økonomien og beskæftigelsen åbne Danmark helt igen. Men når det er sagt, så er det svært at forstå, hvorfor man starter åbningen med de allermindste børn i samfundet. Det er ulogisk.

Det vil sikkert også vise sig at være vanskeligt at forklare vuggestuebørn og andre små børn, at de skal holde afstand.

Fakta
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Debatindlæg kan sendes til [email protected].

Vi oplever en sand gyserfilm
Jo ældre man er, jo bedre forstår man konsekvenserne af ens handlinger. Og de fleste ved vel, at sygdomme spredes i børneinstitutioner. Jeg håber godt nok, at tingene er tænkt rigtig godt igennem.

Mit ærinde med dette indlæg er at argumentere for, at regeringen og statsministeren bør genoverveje strategien.

Børnene er de mest uskyldige, og de mindste børn skal så vidt muligt skærmes fra verdens voksne problemer.

Martin Henriksen
Medlem af hovedbestyrelsen

Danmark og store dele af verden oplever en sand gyserfilm, som vi normalt kun ser på film eller kan læse om i historiebøgerne.

De mindste bør skærmes
Ingen ved, hvordan det ender. Derfor forekommer det mig også at være voldsomt at starte med de allermindste i vores samfund – især når selv de bedste eksperter ikke kender de fulde effekter af coronavirussen.

Nogle vil sikkert mene, at det er plat at minde om, at Mette Frederiksen gerne vil være børnenes statsminister. Men jeg gør det alligevel. Og det er ment i fuld alvor.

Børnene er vores fremtid. Børnene er de mest uskyldige, og de mindste børn skal så vidt muligt skærmes fra verdens voksne problemer.

Jeg synes, at regeringen på en række områder har handlet korrekt i forhold til coronavirussen, men her hopper kæden af.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Henriksen

Formand, Nye Borgerlige, kommunalbestyrelsesmedlem (NB), Stevns Kommune, spidskandidat til EP-valget 2024 (NB), fhv. MF (DF), sikkerhedsvagt
kursus i kristendom og teologi, vagtkursus, Landtransportskolen, HF (Frederiksberg HF-kursus 2004)

0:000:00