Om  
Kaare Dybvad Bek

Boligminister søger egen pressechef

I forbindelse med den nye regerings fordeling af Transport- og Boligministeriet mellem to ministre udvides departementets presseenhed med egen pressechef til boligministeren. 

Claudia Steenhard

Transport- og Boligministeriets departement søger en pressechef til boligministeren med tiltrædelse snarest muligt for at bistå den nye boligminister, Kaare Dybvad (S).

Det fremgår af en jobannonce slået op af ministeriet. 

Den nye regering har fordelt Transport- og Boligministeriets ansvar mellem to ministre: transportminister Benny Engelbrecht (S) og boligminister Kaare Dybvad (S). Presseenheden udvides derfor med egen pressechef til boligministeren, der vil tilslutte sig transportministerens pressechef, to pressemedarbejdere og en webredaktør. 

Pressechefens ansvar bliver at varetage formidlingen af nyheder på bolig-, bygnings- og byggeområdet, den daglige kontakt til pressen, udvikling og udmøntning af pressestrategier, besvarelse af pressehenvendelser m.v.

Pressechefen vil ifølge jobopslaget indgå i tæt samarbejde med departementets ministersekretær og boligministerens særlige rådgiver og være i kontakt med blandt andet Bygningsstyrelsen og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kaare Dybvad Bek

Udlændinge- og integrationsminister, MF (S)
cand.scient. i geografi og geoinformatik (Københavns Uni. 2012)

0:000:00