Om  
Annesophie Hansen

Københavns største boligselskab får ny direktør

Fra begyndelsen af maj skal Annesophie Hansen stå i spidsen for drift, byg og jura i Københavns største boligselskab fsb. Hun kommer med mange års erfaring fra den almene boligsektor.

Her ses den nye direktør for drift, byg og jura i fsb, Annesophie Hansen, sammen med den administrerende direktør Bjarne Larsson. 
Her ses den nye direktør for drift, byg og jura i fsb, Annesophie Hansen, sammen med den administrerende direktør Bjarne Larsson. Foto: fsb
Laura Bejder Jensen

Boligselskabet fsb henter Annesophie Hansen som ny direktør for drift, byg og jura. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i brancheorganisationen BL - Danmarks Almene Boliger.

Det skriver fsb i en pressemeddelelse

Annesophie Hansen har beskæftiget sig med den almene sektor i størstedelen af sin karriere, og hun ser frem til at fortsætte arbejdet i sektoren, der huser næsten en million mennesker i Danmark.

"Almene boliger er afgørende for hovedstadsområdet, som oplever store udfordringer med at tilbyde boliger, der er til at betale.", siger Annesophie Hansen og fortsætter: 

"Her står fsb helt centralt, og jeg glæder mig over at blive en del af det stærke hold i fsb, der dagligt bygger, renoverer, drifter og udvikler sunde og bæredygtige almene kvalitetsboliger, som så mange mennesker har brug for."

I sin tid hos BL - Danmarks Almene Boliger har Annesophie Hansen været leder af BL’s kredsarbejde og haft ansvaret for den lokale politiske interessevaretagelse i BL's 11. kredse i hele landet. 

Hun har tidligere arbejdet som kommunikations- og udviklingschef i BO-VEST og har været vicedirektør i Albertslund Boligselskab. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Annesophie Hansen

Direktør for drift, byg og jura, Fsb
cand.comm. i psykologi (Roskilde Uni. 2001)

0:000:00