Skarpe spørgsmål stivnede Ritts smil

Politikerne skal kunne tale og overbevise for at blive valgt. Det gjaldt også et offentligt debatmøde mellem S-bejlerne til overborgmesterposten. Rhetor har for Altinget.dk bedømt mødet, hvor Ritt Bjerregaard både foldede sig ud og blev mødt af skarpe spørgsmål.

Den høje grad af velvilje over for tilhørerne grænser til tider op til en let leflen.

Rhetor
Om Claus Larsen-Jensen (S)
Fakta
Rhetor er en virksomhed med speciale i retorik. Vores mission er at omsætte den klassiske veltalenhedskunst – og den moderne retorikvidenskab – til anvendelig viden i det moderne samfund. Det gør vi primært gennem kursus- og forlagsvirksomhed.

Kilde: Rhetor.dk
Af Sanne Nørgaard Larsen og Mette Mortensen,
Rhetor

Vi befinder os på PH Cafeen, Halmtorvet, lørdag 18. september 2004. Klokken er 14.00.

Ritt Bjerregaard, Claus Larsen-Jensen og Kim Christensen giver pænt hånd til de ca. 60 fremmødte tilhørere og zigzagger sig derefter vej til podiet udenom pressefotografer og kameramænd, der står på nakken af hinanden for at fange Ritt fra den bedste vinkel.

Anledningen er det første af en række møder, hvor vælgerne kan træffe de socialdemokratiske kandidater til posten som overborgmester i København, og bortset fra Karen Hækkerup, der har været nødt til at melde afbud, er alle kandidaterne samlet. På podiet sidder altså også Winnie Berndtson og Finn Rudaizky.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00