Tv-debat: Ungdomsoprør nu!

TV-DEBAT: Der er brug for et ungdomsoprør, hvor vi unge går sammen og gør det klart, at regeringens ønske om billigere biler ikke skal gå ud over vores uddannelser. Vi er allerede skåret helt ind til benet, siger Glenn Kaalund Nicolaisen

Dagens debattør i Altinget: civilsamfunds debat ”Unge civile stemmer” er Glenn Kaalund Nicolaisen.

Glenn Kaalund Nicolaisen er i øjeblikket i lære som rustklejnsmed ved Steelexperts i Holstebro. Noget af hans fritid bruger han på at være lærlingerepræsentant i Dansk Metal. Han har igennem de sidste to år været en del af forbundsungdomsudvalget i Dansk Metal.

Se forrige debatindlæg i debatten her

Derudover er den kommende rustklejnsmed også engageret i ungdomspolitik, og han har igennem de sidste to år været næstformand for Socialdemokratisk Ungdom i Struer/Holstebro. Adspurgt om Folketinget trækker i den unge klejnsmed, svarer han:

"Nej, fagbevægelsen trækker mere. Der er brug for nogen, der kæmper for flere lærlingepladser og sikrer overenskomsterne".

Hør Altinget: civilsamfunds redaktør fortælle om debatten:

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må vare maksimalt tre minutter. Send den i en mail til olesen@altinget.dk.

Forrige artikel Red Barnet: Indsatser for børn skal ikke foregå i parallelle universer Red Barnet: Indsatser for børn skal ikke foregå i parallelle universer Næste artikel HK: Fagbevægelsens opgave er den samme om 100 år HK: Fagbevægelsens opgave er den samme om 100 år