Om  
Peter Hermann Kamph
Kåre Riis Nielsen

Flygtningehjælpen finder kommunikationschef 

Kåre Riis Nielsen er ny kommunikations- og indsamlingschef i Dansk Flygtningehjælp og erstatter Peter Kamph.

Minna Møbjerg Stevnhoved

Ved årsskiftet tiltræder Kåre Riis Nielsen som ny chef i Dansk Flygtningehjælps afdeling for Kommunikation & Indsamling. Han kommer senest fra en stilling som chef for Public Affairs og Communications hos Novozymes, og har tidligere erfaring fra lignende stillinger i blandt andet Nordisk Ministerråd og Verdensbanken.

I sin nye stilling får Kåre Riis Nielsen det overordnede ansvar for kommunikationen i en af landets største humanitære organisationer, der med omkring 6.000 medarbejdere yder hjælp til omkring 2.5 millioner flygtninge verden over. 

Han udtaler i en pressemeddelelse selv om sine nye udfordringer:

”Flygtningesagen er for vigtig en sag til at overlade til politikere og medier. Det bør være en sag for alle. En sag, der kræver bred folkelig opbakning fra borgere, virksomheder og organisationer. Jeg glæder mig til at vende tilbage til den humanitære verden og ser frem til aktivt at profilere Dansk Flygtningehjælp som den førende humanitære organisation, der kan være med til at levere løsninger på dette område,” siger Kåre Riis Nielsen.

Kåre Riis Nielsen overtager stillingen fra Peter Kamph, der 1. oktober fik en stilling i Dansk Design Center som programleder. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Hermann Kamph

Chef for Kommunikation & Partnerskaber, SOS Børnebyerne
cand.mag. i film og medievidenskab (Københavns Uni. 2000)

Kåre Riis Nielsen

Fhv. disruptionschef, Erhvervsministeriet, fhv. politisk direktør, Norden & Baltikum, Uber
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1999)

0:000:00