DUF-formand overtager Mette Frederiksens kreds

KANDIDAT: Formanden for Dansk Ungdoms Fællesråd, Kasper Sand Kjær, er valgt som ny folketingskandidat i Mette Frederiksens tidligere kreds.

Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Katja Holm

Den 29-årige Kasper Sand Kjær, som er formand for Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), afløser Mette Frederiksen som folketingskandidat i Ballerup-kredsen.

Det sker, efter Mette Frederiksen har annonceret, at hun ved næste folketingsvalg opstiller i Aalborg. Kredsen skulle derfor finde en ny folketingskandidat.

Ballerup-kredsen har de seneste 45 år valgt den lokale folketingskandidat.

”Jeg er rigtig glad og stolt over at være blevet valgt som ny folketingskandidat. Og jeg glæder mig til at kæmpe sammen med medlemmerne i Glostrup og Ballerup for, at deres tidligere folketingskandidat kan indtage statsministeriet efter næste valg. Og for at kredsen fortsat er repræsenteret på Christiansborg,” lyder det fra Kasper Sand Kjær i en pressemeddelelse.

Jeg stiller op, fordi jeg er hamrende bekymret over de mange forringelser og besparelser på vores fællesskab og fælles velfærdsinstitutioner, som den borgerlige regering og Dansk Folkeparti siden 2001 har stået i spidsen for.

Kasper Sand Kjær
Formand for DUF og folketingskandidat for Socialdemokratiet

Kasper Sand Kjær er til daglig formand for paraplyorganisation DUF, der arbejder for gode vilkår for unge og foreningsliv i Danmark. Han har tidligere været ungdomskonsulent i LO og har gennem mange år været aktiv i den socialdemokratiske ungdomsorganisation, DSU, hvor han blandt andet var formand for DSU i Storkøbenhavn.

Kasper Sand Kjær er bekymret over de borgerliges politiske indflydelse.

”Jeg stiller op, fordi jeg er hamrende bekymret over de mange forringelser og besparelser på vores fællesskab og fælles velfærdsinstitutioner, som den borgerlige regering og Dansk Folkeparti siden 2001 har stået i spidsen for. Vi kan ikke fortsætte med privatiseringer og give skattelettelser til de rigeste, og spare på velfærden uden at det ødelægger det stærke fællesskab og fælles velfærdssamfund, som har gjort Danmark til verdens bedste samfund," lyder det fra Kasper Sand Kjær.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Sand Kjær

Selvstændig rådgiver, fhv. MF (S), formand, Dansk Institut for Partier og Demokrati (DIPD)
bachelor i uddannelsesvidenskab (DPU, Aarhus Uni.)

0:000:00