Debat

TV-Debat: Vi skal vise, hvor stærke vi kan være sammen

TV-DEBAT: Vi unge skal tro på os selv. Vi skal vise, hvor stærke vi kan være sammen. Jeg ved, hvor svært det er, fordi samfundet har gjort os til konkurrenter. Gjort, at vi hele tiden skal kæmpe for at være den bedste, siger Rebecka Pernille Weile.

Mikkel Bødker Olesen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Dagens debattør i Altinget: civilsamfunds debat ”Unge civile stemmer” er Rebecka Pernille Weile.

Rebecka Pernille Weile er 17 år og går til dagligt på tekstværkstedet på Produktionsskolen k-u-b-a. Hun vil gerne på et senere tidspunkt gå på filmskole. Når hun ikke er på tekstværkstedet eller skriver debatindlæg til Altinget, arbejder Rebecka i Netto.

Se det forrige debatindlæg i debatten her.

Hør Altinget: civilsamfunds redaktør fortælle om debatten:

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må vare maksimalt tre minutter. Send den i en mail til [email protected].

Se debattens første indlæg her.

Dokumentation

Unge civile stemmer
I den kommende tid vil vi på Altinget: civilsamfund give de unge tiltrængt taletid, hvor de får mulighed for at give deres perspektiv på, hvilke udfordringer vi står over for, og hvordan civilsamfundet kan være med til at løse dem.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00