Tidligere tv-vært Claus Elgaard får nyt job

Den tidligere tv-journalist Claus Elgaard er blevet ansat som projektleder i organisationen Tuba, der hjælper unge, som er vokset op i hjem med alkohol- og stofmisbrug.

Claus Elgaard er startet i en nyoprettet stilling i organisationen Tuba. Det skriver organisationen i en pressemeddelelse. Claus Elgaard skal styrke organisationens arbejde med at hjælpe børn og unge, der er vokset op i hjem med misbrug.

Claus Elgaard er tidligere tv-journalist, forfatter og foredragsholder. Claus Elgaard er selv vokset op i et hjem med misbrug og er aktuel i tv-dokumentaren ”Afhængig af fortiden”, hvor han undersøger sin egen opvækst.

"Jeg har altid arbejdet med velgørenhedsarbejde og har ofte haft lyst til at gøre det til mit arbejde. Og det giver så meget mening for mig at arbejde for Tuba. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne have fået hjælp af en organisation som Tuba, da jeg var yngre," udtaler Claus Elgaard.

I sin nyoprettede stilling som projektleder skal Claus Elgaard udvikle organisationens erhvervssamarbejder og sponsorater.

astrid@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv justits gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement