Om  
Anders Emil Møller

DR henter ny ledende redaktionschef fra Weekendavisen

DR Nyheder har ansat Weekendavisens digitale redaktør Anders Emil Møller som ny ledende redaktionschef fra januar 2022.

Cindy Shummontien Green

Fra årsskiftet tiltræder Anders Emil Møller stillingen som ledende redaktionschef for DR Nyheder.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Anders Emil Møller får ansvaret for DR's digitale omstilling og udviklingen af nyhedstilbud. Det sker i forbindelse med DR's digitaliseringsplan fra oktober 2021, hvor der blev oprettet nye områder på dr.dk., lyd og mobil. Han bliver derudover en del af DR Nyheders strategiske ledelse.

"Tiderne er skiftet og medierne kan ikke tage brugernes opmærksomhed for givet. Vi skal vælges til. Og det skal ske blandt alle mulige andre fede tilbud, der vælter frem. Den opgave glæder jeg mig til at hjælpe DR Nyheder med at løse, så vi finder lige præcis de formater, der kan give et stærkt public service-indhold til alle danskere," udtaler Anders Emil Møller i pressemeddelelsen.

Anders Emil Møller kommer fra en stilling som digital redaktør hos Weekendavisen, hvor han har været siden oktober 2020. Han har derudover over otte års erfaring som digital udviklingschef hos Politiken. 

"Jeg glæder mig meget til at få Anders Emil Møller på holdet og som en del af den øverste ledelse i DR Nyheder. Han er en dygtig og visionær chef, der kommer med en række af de kompetencer, vi behøver for at gennemføre den store digitale omstilling af DR," udtaler DR's nyhedsdirektør Sandy French.

Anders Emil Møller er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Emil Møller

Ledende redaktionschef, DR Nyheder
cand.comm. i journalistik (RUC 2007)

0:000:00