Sundhed og Omsorg i Ringkøbing-Skjern Kommune vinder arbejdsmiljøpris

Sundhed og Omsorg i Ringkøbing-Skjern Kommune modtog i dag ArbejdsmiljøPrisen 2016 i kategorien "Muskel- og skeletpåvirkninger".

Ida Routhe

Ved en prisoverrækkelse på Crown Plaza i København modtog Sundhed og Omsorg i Ringkøbing-Skjern Kommune i dag ArbejdsmiljøPrisen 2016 i kategorien "Muskel- og skeletpåvirkninger". Det skriver Arbejdsmiljørådet i en pressemeddelelse.

Hos Sundhed og Omsorg i Ringkøbing-Skjern Kommune har ledelsen og medarbejderne nedbragt antallet af anmeldte arbejdsskader som følge af løft og forflytninger med 60 procent.

"Indsatsen her er et inspirerende eksempel på, at man i det forebyggende arbejde har sat fokus på en lang række elementer. Her har man både øget medarbejdernes viden om ergonomi og brug af hjælpemidler, og inddraget, hvordan arbejdet kan organiseres smartere. Dermed gør man allerede mange af de ting, som Arbejdsmiljørådet sammen med Arbejdstilsynet netop har peget på kan bidrage til at forebygge smerter i muskler og skelet," siger Lisbeth Lollike, formand for Arbejdsmiljørådet, i en pressemeddelelse i forbindelse med nomineringen til prisen.

0:000:00