Om  
Andreas Steenberg
Michael Holm

It-virksomhed ansætter tidligere R-folketingsmedlem i PA-stilling

Tidligere folketingsmedlem for Radikale Andreas Steenberg skal fremover arbejde med public affairs i softwarevirksomheden Systematic. 

Emma Brink

Softwarevirksomheden Systematic har ansat Andreas Steenberg, tidligere folketingsmedlem for Radikale, i en stilling som public affairs executive. Her skal han være med til at styrke virksomhedens erhvervspolitiske interesser.

Det skriver Systematic i en pressemeddelelse.

”Vi udvikler og leverer komplekse, samfundskritiske it-løsninger til sundhedsvæsen, forsvar og beredskab i både ind- og udland. Derfor har vi et naturligt ønske om at følge og bidrage til de politiske processer og overvejelser, som har betydning for både vores virksomhed - og for samfundet som helhed. Heri ligger der en masse opgaver, som Andreas skal hjælpe os med,” siger administrerende direktør i  Systematic Michael Holm.

Andreas Steenberg lærte virksomheden at kende, da han sad i regionsrådet i Region Midtjylland i 2011 til 2012.

"Regionen havde indkøbt Elektronisk Patientjournal (EPJ) hos Systematic. Det system virkede og har sparet masser af timer i sundhedsvæsenet. På samme måde kan Systematics løsninger være med til at gøre mange andre processer bedre, billigere og til større gavn for borgerne. Det både hvad angår sundhed, sikkerhed, klima og meget andet," skriver Andreas Steenberg på Linkedin.

Andreas Steenberg er uddannet cand.scient.pol. ved Aarhus Universitet i 2011. Han sad i to år i Regionsrådet i Midtjylland, før han blev valgt ind i Folketinget i 2011, hvor han senest har været politisk ordfører, næstformand og finansordfører. Han opnåede ikke genvalg ved folketingsvalget i 2022 og har besluttet sig for ikke at genopstille.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Andreas Steenberg

Public affairs executive, Systematic, fhv. MF og politisk ordfører (R)
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2011)

Michael Holm

Formand og stifter, Systematic, medejer og bestyrelsesmedlem i Copenhagen Optimization, i bestyrelsen for Moesgaard Museum og Købmand Herman Sallings Fond
EDB-assistent fra Københavns Købmandsskole

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024