ATP forenkler organisationen og nedlægger direktørpost

ATP gennemfører en organisationsændring for at skabe "en mere enkel og gennemskuelig organisation". De nye ændringer betyder blandt andet, at koncerndirektør og direktør for Udbetaling Danmark, Lilian Mogensen, fratræder sin stilling.

Anders Brønd Christensen

Ifølge direktør Christian Hyldahl er ATP's administrationsforretning "helt åbenlyst en succes", men der har alligevel været behov for at ændre på organisationens struktur. Derfor har ATP i dag taget det første skridt til at forenkle organisationen, og samtidig skabe mere gennemskuelighed i forhold til opgaver og beslutninger.

Det oplyser ATP til Altinget. 

Med organisationsændringen er det formålet, at ATP skal fremtidssikres, siger Christian Hyldahl:

”ATP’s administrationsforretning er helt åbenlyst en succes, og mange vil nok spørge, hvorfor vi så ønsker at lave noget om. Den nuværende organisationsstruktur har til fulde tjent sit formål, men er også et resultat af mange års knopskydning. Fremadrettet har vi brug for et andet udgangspunkt for den forsatte drift, og det er min klare vurdering, at vi bedst fremtidssikrer ATP og herunder Administrationsforretningen ved at organisere os på en mere enkel og overskuelig måde”.

Ændringerne betyder at ATP’s administrationsforretning fremadrettet bliver opdelt i to overordnede ansvarsområder, 'Udbetaling Danmark' og 'Pension, Sikring & Arbejdsmarkedets Erhvervssikring'. De nye ændringer betyder også at ATP siger farvel til koncerndirektør og direktør for Udbetaling Danmark, Lilian Mogensen, da hendes direktørpost nedlægges. 

Hun får dog rosende ord med på vejen af Christian Hyldahl, der takker hende for sin store indsats:

”Jeg vil gerne takke Lilian Mogensen for hendes kæmpe indsats for ATP og for hendes utrættelige arbejde med at gøre hverdagen enklere for de borgere og virksomheder, som ATP er i berøring med. Administrationen af Udbetaling Danmark og de øvrige ordninger er særdeles velfungerende, hvilket vi også får bekræftet i vores løbende kundetilfredshedsmålinger. Vores fokus på god og effektiv administration vil blive videreført uforandret,” siger han til ATP. 

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00