Arbejdsretsdommer hædres med H.G. Carlsen prisen 2015

Dommer i Arbejdsretten og advokat Nicolai Westergaard har modtaget H.G. Carlsen prisen 2015 for sin mangeårige indsats på det arbejds- og ansættelsesretlige område.

Nikita Selvig

Foreningen Ansættelsesadvokater har fredag tildelt advokat Nicolai Westergaard H.G. Carlsen prisen 2015 som en anerkendelse for hans mangeårige arbejde på dets arbejds- og ansættelsesretlige område. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

"Priskomiteen har valgt netop Nicolai Westergaard, fordi han over en mangeårig periode har været en fremtrædende repræsentant for den voksende gruppe af dygtige og engagerede advokater, som har specialiseret sig i arbejdslivets mangeartede forhold. Hans arbejdsfelt spænder vidt – lige fra kollektiv arbejdsret over ansættelsesret til arbejdsskadesikring," skriver foreningen om valget af Nicolai Westergaard som dette års prismodtager og fortsætter:

"Han har ført adskillige principielle retssager, herunder sager ved Højesteret, og været bisidder for ministre og embedsmænd i en række kommissioner. Hans arbejde har været kendetegnet ved et højt fagligt niveau og stort engagement i små som store sager og af klassiske dyder som ordentlighed, grundighed og god kollegial opførsel."

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00