DF afviser LA-melding om udflytningsstop: Vi skal videre

BALANCE: Peter Skaarup (DF) er ikke enig i, at yderlige udflytning af arbejdspladser er unødvendig. DF har flere konkrete ideer til nye udflytninger. Der er ikke tale om københavnerbashing, men om at fordele væksten, siger han.

"Vi har tænkt os at tage hul på spørgsmålet om nye udflytninger i de kommende medieforhandlinger," siger Peter Skaarup (DF).
"Vi har tænkt os at tage hul på spørgsmålet om nye udflytninger i de kommende medieforhandlinger," siger Peter Skaarup (DF).Foto: Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Signe Løntoft

Jeg har ikke set noget som helst, der får mig til at ændre holdning, så vi vil fortsat arbejde for flere udflytninger.

Peter Skaarup (DF)

Liberal Alliance ønsker ikke flere udflytninger. Det står klart, efter politisk ordfører Christina Egelund (LA) torsdag i et interview udtalte, at partiet ikke mener, der er behov for en tredje udflytningsrunde, idet man ifølge Egelund "nogle steder i Jylland mangler mere arbejdskraft end i København".

Mandag uddyber Egelund synspunktet i et indlæg på Altinget.

Hos Dansk Folkeparti har man imidlertid ikke ændret holdning til behovet for udflytninger, siger gruppeformand Peter Skaarup (DF) til Altinget:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024