Kollerup rykker rundt i ministeriet: Har oprustet på strategi og kommunikation

REORGANISERING: Fem tværgående centre, en ny strategi- og koordinationsenhed samt flere medarbejdere til presse og kommunikation er blandt de ændringer, som Simon Kollerup har gennemført, siden han blev erhvervsminister.

Erhvervsminister Simon Kollerup har både oprettet en nye stratregi- og koordinationsenhed samt øgede antallet af medarbejdere i ministeriets kommunikationsenhed siden sin tiltrædelse. 
Erhvervsminister Simon Kollerup har både oprettet en nye stratregi- og koordinationsenhed samt øgede antallet af medarbejdere i ministeriets kommunikationsenhed siden sin tiltrædelse. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Der har været gang i omrokeringen i Erhvervsministeriet, siden Simon Kollerup (S) tiltrådte som erhvervsminister i sommeren 2019. 

Simon Kollerup (S), der har været sygemeldt, har både oprustet på kommunikationsfronten og etableret en ny strategi- og koordinationsenhed i Erhvervsministeriet.

Den nye enhed består af tre fuldtidsmedarbejdere samt en student og skal blandt andet sikre, at ministeren er bedre forberedt til samråd.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00