Mindeord: Ankechef i Ankestyrelsen, Anne Birgitte Hassing (60)

Ingeborg Gade, direktør i Ankestyrelsen, skriver mindeord om ankechef i Ankestyrelsen, Anne Birgitte Hassing, der døde tirsdag 23. august 2022 efter kort tids sygdom. Hun blev 60 år gammel.

Ingeborg Gade

Ankechef i Ankestyrelsen, Anne Birgitte Hassing, døde tirsdag 23. august 2022 efter kort tids sygdom. Hun blev 60 år gammel.

Anne Birgitte Hassing havde efter sin juridiske kandidateksamen i 1987 en lang karriere i staten. Hun startede i Amtsankenævnet for København i sommeren 1987 og fortsatte i Statsamtet, hvor hun var kontorchef på det familieretlige område fra 2002 og frem til, at hun i 2013 blev Ankechef i Ankestyrelsen.

Anne Birgitte var en fagligt dygtig chef med bred erfaring på stort set alle Ankestyrelsens lovområder. Hun var også en afholdt chef, der i kraft af sit imødekommende og positive væsen og sin ledelseserfaring formåede at skabe holdånd og trivsel. Hun evnede i sjælden grad at få medarbejderne til at blomstre, samtidig med at hun var et beskedent menneske, der nødigt tog rampelyset eller æren for gode resultater.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00