Politikere og borgere skal evaluere cheferne i Egedal Kommune

LEDELSE: Som en del af et forskningsprojekt skal byråd og borgere tage del i en ledelsesevaluering i Egedal Kommune. Målet er at styrke dialogen om den lokale velfærd mellem borgere, politikere og offentlige ledere.

Borgere i Egedal skal ikke kun kunne deltage i dialog med kommunen om årets budget som her, men også være med til at vurdere kvaliteten af de kommunale leders arbejde.
Borgere i Egedal skal ikke kun kunne deltage i dialog med kommunen om årets budget som her, men også være med til at vurdere kvaliteten af de kommunale leders arbejde.Foto: Egedal Kommune
Kim Rosenkilde

Faktum er, at vi hver eneste dag bliver vurderet af vores omgivelser. Det gælder medarbejderne, borger, brugere og politikere. Derfor er det yderst relevant, at vi får en struktureret feedback.

Christine Brochdorf
Kommunaldirektør i Egedal Kommune

Egedal Kommune vil lade kommunalbestyrelsens politikere og borgerrepræsentanter give deres stemme til kende, når ledere, chefer og direktionen skal evalueres.

Kommunen har indgået et samarbejde med forskere fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse ved Aarhus Universitet, som er i gang med at udvikle et nationalt evalueringsværktøj for offentlige ledere.

Evalueringen i Egedal vil indgå som en vigtig del af den lokale ledelses videre arbejde.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00