Præsidiet skal drøfte Folketingets arbejdsstil

KONFERENCE: På en intern konference skal Folketingets Præsidium blandt andet drøfte omgangsform og arbejdsstil i Folketinget. Ombudsmanden, professorer og kendte debattører kommer med input.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Altinget
Lise-Lotte Skjoldan

I begyndelsen af næste uge tager Folketingets formand Pia Kjærsgaard (DF) sammen med de fire øvrige medlemmer af Folketingets Præsidium af sted til Helsinge i det nordlige Sjælland til en intern konference.

Emnet er Folketingets arbejdsformer, og i løbet af de to dage, som konferencen varer, vil en lang række eksperter holde oplæg for præsidiet.

Blandt holder chefredaktør for Mandag Morgen Lisbeth Knudsen og Benjamin Rud Elberth, der rådgiver om digitale og sociale medier, oplæg om politikudvikling og den politiske debat nu og i fremtiden.

Men også en drøftelse af Folketingets omgangsform og arbejdsstil er på programmet tirsdag, hvor Pia Kjærsgaard vil indlede diskussionen med et kort indlæg.

Herudover kommer Folketingets Ombudsmand Jørgen Steen Sørensen forbi og holder oplæg om samspillet mellem regeringen og Folketinget, mens blandt andet juraprofessor Jens Peter Christensen vil sætte fokus på parlamentariske undersøgelser.

Konferencen foregår i Bymose Hegn i Helsinge mandag og tirsdag 23.-24. januar.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pia Kjærsgaard

MF (DF), fhv. formand for Folketinget, fhv. partiformand, DF
kontor (Købmandsskolen København, 1965)

0:000:00