Om  
Lise Mailand

Tidligere TV 2-redaktør forlader Uddannelses- og Forskningsministeriet

Den tidligere TV 2-redaktør Lise Mailand fratræder sin stilling som presse- og kommunikationschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet som en del af en omorganisering.

Som følge af en omorganisering i Uddannelses- og Forskningsministeriet skal ministeriet nu finde en erstatning for presse- og kommunikationschef Lise Mailand, der har valgt at fratræde sin stilling.
Som følge af en omorganisering i Uddannelses- og Forskningsministeriet skal ministeriet nu finde en erstatning for presse- og kommunikationschef Lise Mailand, der har valgt at fratræde sin stilling.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Ghita Nidam Møller

Efter 14 år på TV 2 tog Lise Mailand i 2020 springet og forlod sin redaktørstol til fordel for at træde ud i pressemanegen som mediedirigent for Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Karrieren på pressefronten for ministeriet er dog blevet et noget kortere kapitel for Lise Mailand. Efter knap to år fratræder hun nu sin stilling som presse- og kommunikationschef som led i en omorganisering i ministeriet. Det skriver hun på LinkedIn

Ministeriets omlægninger indebærer, at kommunikations- og presseafdelingen deles op på ny og i den forbindelse har åbnet op for flere muligheder for afdelingschefen. Hun valgte en fratrædelsesordning og efterlader dermed nu en ledig chefstilling for den nystrukturerede afdeling.

Lise Mailand står dermed klar til at slå hul på et nyt ukendt kapitel med erfaringer fra en karriere som journalist, livereporter og redaktør på mediefronten samt med besøg på den anden side af presselinjen i kommunikationsrækkerne for ministerier.

Gennem 14 år har Lise Mailand været ansat TV 2 som blandt andet redaktør for programmet "Presselogen" og News Skole, hvor hun havde ansvar for produktion, udvikling og budget. Senest var hun redaktør for TV 2 News' magasinafdeling.

Forinden da har Lise Mailand været ansat som trainee hos Udenrigsministeriet. Hun har en bachelor i historie og statskundskab fra Københavns Universitet, og er derudvoer uddannet i journalistik fra Roskilde Universitet.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lise Mailand

Kommunikations- og pressechef, Uddannelses- og Forskningsministeriet

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024