Transportministeren får ny pressechef

NYT JOB: Transportminister Benny Engelbrecht får ny pressechef, der har kommunikeret for en stribe af ministre og ministerier. 

Transport- og Boligministeriet har ansat Martin Hein som pressechef for transportministeren. Han tiltræder sin stilling 1. maj.

Martin Hein kommer fra en stilling som pressechef i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning. Han har også tidligere været pressechef i Børne- og Socialministeriet, pressesekretær i Beskæftigelsesministeriet, presseansvarlig i Erhvervs- og Vækstministeriet samt kommunikationschef i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Hein er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (DJH) i 2002 og var politisk reporter på Nordjyske fra 2002 til 2012.

Professionel socialdemokrat
Transport- og Boligministeriet er ikke det eneste ministerium, der fik ny pressechef fredag. Det gjorde man også i Finansministeriet, hvor Søren Langelund 1. maj tiltræder i stillingen som presse- og kommunikationschef.

Søren Langelund har haft en lang karriere i mediebranchen, hvor han blandt andet har bestredet ledende funktioner hos Ekstra Bladet, DR og TV 2 News. Senest kommer han fra en stilling som seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting.

Han overtager posten fra Sigga Nolsøe, der sagde op med ordene "det er en svær stilling at have, hvis man ikke er professionel socialdemokrat."

Forrige artikel Coronavirus kan give styrelse et nyt slag i ansigtet Coronavirus kan give styrelse et nyt slag i ansigtet Næste artikel Økonomer tvivler ikke: Staten bliver nødt til at føre ekspansiv finanspolitik Økonomer tvivler ikke: Staten bliver nødt til at føre ekspansiv finanspolitik