Virksomhed om konsulentudbud: Vi havde ikke en jordisk chance

KONKURRENCE: Muusmann bød uden held ind på en af tre delaftaler i et kritiseret managementudbud. “Det er ret enerverende, at fordi man ikke er kæmpestor, så har man ikke en chance, selvom man er fagligt kompetent,” siger partner Lars Muusmann. 

Når man konkurrerer på global omsætning mod store internationale konsulenthuse, er det svært at være med i konkurrencen, siger Lars Muusmann, partner i Muusmann. ARKIV.
Når man konkurrerer på global omsætning mod store internationale konsulenthuse, er det svært at være med i konkurrencen, siger Lars Muusmann, partner i Muusmann. ARKIV.Foto: Russell Boyce/Reuters/Ritzau Scanpix
Sine Riis Lund

Vi har jo ikke en jordisk chance, når økonomi og omsætning fylder så meget.

Lars Muusmann
Partner, Muusmann

Det her kommer let til at lyde, som om rønnebærene er sure, fordi vi ikke er valgt. Men jeg siger bare, at når man ser på substansen i det her, så er der altså noget, der er rivravruskende galt.

Lars Muusmann
Partner, Muusmann

Skønne spildte kræfter.

Det er følelsen, som rådgivningsfirmaet Muusmann sidder tilbage med efter at have budt ind på en af tre delaftaler i det seneste konsulentudbud for management fra Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI).

“Jeg synes ikke, det er rimeligt, at man nærmest skal have en milliardomsætning for at få lov til at lave noget for den danske offentlige sektor,” siger partner Lars Muusmann.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00