Debat

Diplomat bliver direktør for Erhvervshus Hovedstaden

Katrine Paaby Joensen, der har arbejdet med eksportfremme for Udenrigsministeriet, er Erhvervshus Hovedstadens nye direktør.

Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Siden 1. juni har Katrine Paaby Joensen været ny administrerende direktør i Erhvervshus Hovedstaden, hvor hun overtog stillingen efter Liselotte Hohwy Stokholm.

Det skriver Sjællandske Nyt.

Den nytiltrådte, 47-årige direktør kommer fra en stilling som generalkonsul og direktør for Innovation Centre Denmark i Silicon Valley i San Francisco, hvor hun var udstationeret for Udenrigsministeriet i tre år. Her var hendes opgaver at understøtte og hjælpe danske virksomheder, der søger viden, netværk, innovation og eksportmarkeder. Hun har også tidligere været udstationeret i Sydafrika og Ghana og har arbejdet for ministeriets handelsafdeling i København.

Den nye direktør kommer med en alsidig og skarp international profil. Hun har gennem sin karriere opnået en bred erfaring med politisk interessevaretagelse og har et godt kendskab til det danske erhvervs- og innovationsfremmesystem blandt andet fra sin seneste stilling som generalkonsul og CEO for Innovation Centre Denmark i Silicon Valley.

Katrine Paaby Joensen har en kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Katrine Paaby Joensen

Direktør, Erhvervshus Hovedstaden
cand.scient.pol.

0:000:00