Om  
Hans Andersen
Lars-Christian Brask
Per Husted

Erhvervsudvalget nedsætter arbejdsgruppe for at komme administrative byrder til livs

En ny arbejdsgruppe under Folketingets Erhvervsudvalg skal mindske de administrative byrder for landets virksomheder. Arbejdet skal kulminere med en rapport til Erhvervsministeriet og andre relevante ministeriet i foråret 2024. Se medlemmerne af arbejdsgruppen her.

Venstres erhvervsordfører, Hans Andersen, er formand for Erhvervsudvalget, der netop har nedsat en parlamentarisk arbejdsgruppe, der skal se på, hvordan byrderne reduceres for dansk erhvervsliv. Arkivfoto. 
Venstres erhvervsordfører, Hans Andersen, er formand for Erhvervsudvalget, der netop har nedsat en parlamentarisk arbejdsgruppe, der skal se på, hvordan byrderne reduceres for dansk erhvervsliv. Arkivfoto. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Folketingets Erhvervsudvalg vil reducere de administrative byrder for dansk erhvervsliv, og derfor har udvalget nedsat en parlamentarisk arbejdsgruppe

"Vi skal prøve at få svar på, hvilke administrative byrder oplever iværksættere, SMV’er og virksomheder i al almindelighed som unødvendige, og hvad begrundelsen er for at pålægge virksomhederne administrative byrder, ligesom vi skal afdække mulighederne for at lette eller fjerne de administrative byrder," siger Venstres erhvervsordfører, Hans Andersen, der også er formand for Erhvervsudvalget. 

Tirsdag har Erhvervsudvalget sat navne på arbejdsgruppens medlemmer og foruden formand Hans Andersen og næstformand Lars-Christian Brask (LA) er der tale om Per Husted (S), Charlotte Bagge Hansen (M), Betina Kastbjerg (DD),  Mona Juul (K), Katrine Robsøe (R), Sigurd Agersnap (SF) og Nick Zimmermann (DF).

0:000:00