Om  
Sanne Claudius Stadil

Forsikring & Pension ansætter erfaren arbejdsgiverdirektør

Sanne Stadil, tidligere DI-direktør, bliver ny arbejdsgiverdirektør hos F&P, hvor hun vil spille en central rolle i etableringen af F&P Arbejdsgiver.

Sanne Stadil tiltræder som ny arbejdsgiverdirektør hos Forsikring & Pension.
Sanne Stadil tiltræder som ny arbejdsgiverdirektør hos Forsikring & Pension.Foto: F&P
Bolette Høj

Lørdag 16. november træffer F&P's medlemmer officiel beslutning om etableringen af arbejdsgiverforeningen F&P Arbejdsgiver.

Den erfarne advokat Sanne Stadil, tidligere personalejuridisk direktør i Dansk Industri, vil lede denne nye satsning, der overtager arbejdsgiveropgaverne fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening fra det kommende år.

Det skriver F&P i en pressemeddelelse.

"Jeg er stolt over, at vi har kunnet tiltrække så stærk en profil som Sanne Stadil til at stå i spidsen for branchens nye arbejdsgiverforening. Jeg kender Sanne som én af de absolut dygtigste på sit felt," siger administrerende direktør Kent Damsgaard, F&P.

Sanne Stadil, der tidligere har haft ansvar for den overordnede ledelse af personalejuraområdet i Dansk Industri, tiltræder i F&P mandag 13. november for at bistå med forberedelserne til at overtage arbejdsgiveropgaverne fra det nye år. Hun indtræder samtidig i F&P’s direktion.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sanne Claudius Stadil

Arbejdsgiverdirektør F&P
cand.jur.

0:000:00