Moderaterne er rørt til tårer over iværksætterstrategi, mens røde partier tordner mod skattelettelser

Med en flanke af borgerlige partier i baggrunden understregede erhvervsministeren, hvor glad han var for en “bred aftale” om en ny iværksætterstrategi. Men de røde partier blev skræmt væk fra aftalen af skattelettelser, der ifølge SF “ikke har noget at gøre med iværksætteri”.

Erhvervsministeren og skatteministeren udtrykte flere gange glæde over en "meget bred" iværksætteraftale. Men ingen af de røde partier er med grundet aktieskattelettelserne i aftalen.
Erhvervsministeren og skatteministeren udtrykte flere gange glæde over en "meget bred" iværksætteraftale. Men ingen af de røde partier er med grundet aktieskattelettelserne i aftalen.Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

“Jeg havde egentlig ikke tænkt, jeg skulle sige det her på et pressemøde. Men da jeg kørte herind i morges fældede jeg en tåre. Fordi det her, det er hjerteblod.” 

Sådan lød Charlotte Bagges (M) bævrende stemme, da hun med regeringen og en række partier i Folketinget præsenterede Danmarks nye iværksætterstrategi. 

Igen og igen nævnte ministre og erhvervsordførerne på pressemødet, hvor stor en dag det var. Efter mere end 1.000 dages venten på et udspil og halvanden uges intenst forhandlingsforløb, er en ny iværksætterpakke med 45 initiativer nemlig nu på plads.  

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024