Ny DF-erhvervsordfører er kendt fra DR-dokumentar: "Pia Kjærsgaard var lyset, der skinnede i mørket"

I ungdomspartiet DFU startede han et erhvervsudvalg for at kæmpe for erhvervsskolerne. Som erhvervsordfører vil Nick Zimmermann især tale for at forbedre de sociale forhold på erhvervsskolerne. "Det er brandærgerligt, at der ikke er fredagsbar, elevfester og studenterkørsel," lyder det.

Nick Zimmermann har arbejdet i Dansk Folkepartis ungdomsparti, DFU. "Jeg stod for vores Facebook, Twitter og Instagram. Der lavede jeg kampagner, hvor jeg prøvede at lave nogle skarpe opslag især i forhold til hele udlændingeområdet," lyder det.
Nick Zimmermann har arbejdet i Dansk Folkepartis ungdomsparti, DFU. "Jeg stod for vores Facebook, Twitter og Instagram. Der lavede jeg kampagner, hvor jeg prøvede at lave nogle skarpe opslag især i forhold til hele udlændingeområdet," lyder det.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Jonas Wiinblad Overgaard

"Pia Kjærsgaard var lyset, der skinnede i mørket. Det var hun i hvert fald for mig personligt."

Ordene kommer fra Nick Zimmermann, Dansk Folkepartis nyslåede erhvervsordfører, der nu har fået kontor lige ved siden Pia Kjærsgaard på Christiansborg. 

Igennem rigtig mange år, har der været et uddannelsessnobberi i Danmark, og det er der også stadigvæk. For mange folk er det finere at tage en lang videregående uddannelse, end det nødvendigvis er at tage en erhvervsuddannelse.

Nick Zimmermann, erhvervsordfører for Dansk Folkeparti

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00