Per Okkels bliver senior rådgiver for Novo Nordisk Fonden

Den tidligere departementschef i Sundheds- og Ældreministeriet, Per Okkels, skal nu være senior rådgiver for Novo Nordisk Fonden. 

Per Okkels fratrådte stillingen som departementschef i Sundheds- og Ældreministeriet for at gå på pension. Nu skal han være senior rådgiver for Novo Nordisk Fonden.
Per Okkels fratrådte stillingen som departementschef i Sundheds- og Ældreministeriet for at gå på pension. Nu skal han være senior rådgiver for Novo Nordisk Fonden.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Marie Møller Munksgaard

Per Okkels fratrådte stillingen som departementschef i Sundheds- og Ældreministeriet for at gå på pension, men har nu fået nyt job. Han skal være senior rådgiver i Novo Nordisk Fonden. Dog er stillingen ikke fuldtid, men på 20 procent. 

Det oplyser Per Okkels til Altinget.

Den tidligere departementschef forlod stillingen i Sundheds- og Ældreministeriet 15. januar 2021. Her nåede han at være i næsten ti år. Per Okkels har dog længe haft en karriere inden for sundhedsvæsenet og var administrerende direktør i Danske Regioner, før han skiftede job til Sundhedsministeriet.

0:000:00