Sådan vil Nye Borgerlige øge arbejdsudbuddet med tre konkrete forslag

Nye Borgerlige mener, at der er meget mere arbejdsudbud at hente gennem nye reformer. Erhvervsordfører Lars Boje Mathiesen er derfor klar med tre konkrete forslag at øge arbejdsudbuddet.

Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen mener, at Danmark skal tilbage på det reformspor, som har kendetegnet dansk politik siden 80'erne. Det drejer sig blandt andet om skattelettelser og sænkning af ydelser.
Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen mener, at Danmark skal tilbage på det reformspor, som har kendetegnet dansk politik siden 80'erne. Det drejer sig blandt andet om skattelettelser og sænkning af ydelser.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Peter Ingemann Nielsen

For Nye Borgerlige er det nødvendigt at øge arbejdsudbuddet betragteligt, efter regeringen har trukket tusindvis af personer ud af arbejdsmarkedet ved blandt andet at indføre Arne-pensionen.

Derfor er partiets erhvervsordfører, Lars Boje Mathiesen, klar med tre forslag til at øge arbejdsudbuddet.

”Hvis ikke vi kigger på arbejdsudbudsreformer, kommer vi til at mangle beskæftigelse i det private, og det vil påvirke finansieringen til det offentlige,” lyder det fra Lars Boge Mathiesen.









0:000:00