Serieinvestor: Danmark bør indføre nationale iværksættermål

Danmark skal have nationale målsætninger for iværksætteri. Det mener Thomas Black-Petersen, der har afleveret sine 10 bud på iværksættermål til Erhvervsministeriet. "Man kan godt lade sig inspirere af FN’s 17 verdensmål, lyder det. Ministeriet vil ikke svare på, om nationale mål bliver del af regeringens iværksætterstrategi.

Thomas Black-Petersen, der til daglig er topchef i Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder, har afleveret 10 bud på nationale iværksættermål til regeringen. Forslagene er fremlagt af Thomas Black-Petersen som privatperson. 
Thomas Black-Petersen, der til daglig er topchef i Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder, har afleveret 10 bud på nationale iværksættermål til regeringen. Forslagene er fremlagt af Thomas Black-Petersen som privatperson. Foto: Pressefoto
Christoffer Lund-Hansen

Otte til 14 nationale målsætninger, som sikrer velfærd og arbejdspladser til fremtidige generationer.

Det bør - ifølge serieinvestor Thomas Black-Petersen - være del af den iværksætterstrategi, som regeringen er på trapperne med.

"Vi har brug for fælles nationale målsætninger for iværksætteri, så vi undgår, at regeringens iværksætterstrategi ender med halve og utilstrækkelige løsninger på de problemer, som gør, at vi ikke længere har virksomheder, der forankrer sig og vokser sig store i Danmark," siger han.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00