Statslig superfond skifter muligvis navn igen: "Nogle i bestyrelsen kalder det et støvet navn"

Først hed den Danmarks Investeringsfond. Så var navnet Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Og til foråret kan det være, at den statslige superfond skal skifte navn igen. "Vi skal også beslutte om, at vi skal have ét fælles brand, eller om vi skal have subrands," lyder det fra topchefen. 

Peder Lundquist, topchef for Danmarks Eksport- og Investeringsfond, har selv været statens ejerrepræsentant, da DONG skiftede navn til Ørsted. "Jeg vil formode, at processen vil være den samme her," siger han. 
Peder Lundquist, topchef for Danmarks Eksport- og Investeringsfond, har selv været statens ejerrepræsentant, da DONG skiftede navn til Ørsted. "Jeg vil formode, at processen vil være den samme her," siger han. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Christoffer Lund-Hansen

Den nyoprettede Danmarks Eksport- og Investeringsfond skal ikke nødvendigvis hedde Danmarks Eksport- og Investeringsfond særligt længe. 

Det fortæller den statslige superfonds nyslåede topchef, Peder Lundquist, til Altinget.

"Nogle i bestyrelsen kalder det et støvet navn. Andre i bestyrelsen mener, at det er et lidt tungt navn. Derfor har vi en dialog om, hvorvidt vi også skal hedde det fremover, eller om vi skal hedde noget andet," siger Peder Lundquist.

0:000:00