Om  
Søren Filbert

Tidligere Krifa-direktør bliver første danske bestyrelsesformand i amerikansk alliance

Søren Filbert er blevet udnævnt til bestyrelsesformand for amerikanske Scrum Alliance, hvor han hidtil har været næstformand. Filbert har desuden en fortid som direktør i fagforeningen Krifa.

På Søren Fiberts cv står der flere bestyrelsesposter, og erhvervsmanden har tidligere været direktør i fagforeningen Krifa og kommerciel direktør i skokæden Bianco.
På Søren Fiberts cv står der flere bestyrelsesposter, og erhvervsmanden har tidligere været direktør i fagforeningen Krifa og kommerciel direktør i skokæden Bianco.Foto: Scrum Alliance
Frederik Gjersen Hansen

En af verdens største organisationer inden for certificering af agile ledelsesmetoder får sin første danske bestyrelsesformand.

Næstformand i amerikanske Scrum Alliance, Søren Filbert, træder et skridt op og bliver organisationens formand.

Det skriver Scrum Alliance i en pressemeddelelse.

“I mine år som administrerende direktør har jeg ansat mange scrum masters og product owners og set, hvordan den agile arbejdsmåde og udvikling af produkter og tjenester er succesrig. Det fører til bedre resultater på kortere tid og ændrer virksomhedens kultur til det bedre. At arbejde i en virkelig agil virksomhed er bare mere glædeligt, tilfredsstillende og produktivt,” udtaler Søren Filbert i pressemeddelelsen.

Scrum Alliance er en non profit-organisation med over 500.000 certificerede praktikere af den agile ledelsesmetode, som tilbyder træning og certificering i metoden.

"Vi har trænere fra Gibraltar til Sydkorea og derudover, og nu er tiden inde til at tiltrække og engagere endnu flere medlemmer fra hele verden i vores bestræbelse på at transformere arbejdslivets verden," lyder det fra Søren Filbert.

Filberts erhvervskarriere trækker et langt spor af direktørstillinger og bestyrelsesposter, blandt andet var han direktør i fagforeningen Krifa fra 2015 til 2020.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Filbert

Fhv. direktør, Krifa
hd (Syddansk Uni. 2010)

0:000:00