Næste uges EU

EU: Næste uge i EU skal Europa-Parlamentet diskutere landbrugspolitik og forbrugerrettigheder. Der er møder i tre af parlamentets stående udvalg, EU's økonomi- og finansministre mødes og det Europæiske Råd skal diskutere økonomisk politik og migration.
Fakta
Næste uges EU
Altinget | EU bringer hver fredag en oversigt over den kommende uge i EU.

Europa-Parlamentet
Parlamentets plenarmøder afholdes den 22. og 23. juni, hvor dagsordenen bl.a. indeholder den fælles landbrugspolitik på vej mod 2020, det europæiske år for aktiv aldring (2012) samt en endelig afstemning om forbrugerrettigheder.

Den 20. og 21. juni bliver der holdt møder i udvalget for Transport og Turisme, hvor man skal se på en beretning fra kommissionen til Parlamentet og Rådet om gennemførelsen af direktivet om ekstern støj og et forslag til rådets afgørelse om indgåelse af en aftale mellem Den Europæiske Union og Australien om luftfartsselskabers behandling og overførsel af passagerlistepolysninger til de australske told- og græsnemyndigheder.  

Den 21. juni afholdes der møde i udvalget for Miljø, Folkesundhed og Fødevaresikkerhed. Dagsordenen for mødet indeholder bl.a. et udkast til udtalelse om en effektiv råstofstrategi for Europa og implementeringen af EU’s miljølove.

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget eu kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00