Næste uges EU

EU: Næste uge i EU er der møder i hele fire parlamentsudvalg, hvor bl.a. den handelsmæssig uligevægt mellem EU og Kina vil blive diskuteret. Og så byder det store Folkemøde på Bornholm på debat om øers og udkantsområders rolle i EU.
Fakta
Næste uges EU
Altinget | EU bringer hver fredag en oversigt over den kommende uge i EU.

Europa-Parlamentet
Udvalget for miljø, folkesundhed og fødevaresikkerhed mødes i Bruxelles den 14. og 15. juni for at drøfte et forslag til et direktiv om kontrol med risikoen for større uheld med farlige stoffer, håndteringen af sikkerheden i forbindelse med olie- og gasaktiviteter offshore samt meget andet.

Udvalget for Indre Marked og forbrugerbeskyttelse mødes fra den 14.-16. juni, hvor man vil se på en grønbog fra Kommissionen omhandlende en fælles strategisk ramme for EU-finansiering af forskning og innovation. Derudover skal et forslag til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv om forbrugerrettigheder vendes.

Den 15.-16. juni samles udvalget for beskæftigelse og sociale anliggender. Dagsordenen omfatter et udkast til betænkning om mobilitet og integrering af handicappede og den europæiske handicapstrategi for 2010-2020 og et ændringsforslag til en udtalelse om den handelsmæssige uligevægt mellem EU og Kina.

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget eu kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00