Brian Mikkelsen efter dansk erhvervsfremstød i Berlin: Der skal følges op i München eller Frankfurt

Dansk Erhvervs topchef har fået blod på tanden efter et storstilet erhvervsfremstød i Berlin, hvor både Vestas og DSV har indgået store aftaler. Momentummet fra turen til Berlin skal bruges på at indfri noget af det store uudnyttede potentiale i Sydtyskland, lyder det fra Brian Mikkelsen. 

Brian Mikkelsen før statsbanket&nbsp;med Tysklands præsidentpar Frank-Walter Steinmeier og Elke Büdenbender på Schloss Bellevue i Berlin, onsdag 10. november 2021.<br>
Brian Mikkelsen før statsbanket med Tysklands præsidentpar Frank-Walter Steinmeier og Elke Büdenbender på Schloss Bellevue i Berlin, onsdag 10. november 2021.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Det danske eksportfremstød i Berlin bør følges op af yderligere eksportfremstød i Sydtyskland. 

Det mener Dansk Erhvervs topchef, Brian Mikkelsen, der i midten af november var flankeret af 51 danske virksomheder og Kongehuset på et storstilet dansk eksportfremstød i Berlin. 

"Man bør lave opfølgende erhvervsfremstød i München eller Frankfurt. Vi har lige lavet et fremstød på modeområdet i Holland, men det marked er mindre end München-området, så vi skal have arrangeret nogle fremstød i Sydtyskland inden for bestemte segmenter. Det vil være for underleverandører til hele den kæmpe bilindustri," siger Brian Mikkelsen.

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget eu kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00