Om  
Ida Marie Lindhardt Drejer Storm

Dansk kvægbrug får ny direktør

Landbrug & Fødevarer Kvæg har ansat 39-årig som ny sektordirektør.

Julie Arnfred Bojesen

Ida Storm tiltræder som leder for dansk kvægbrug, skriver Landbrugsavisen. Med en natur- og landbrugsvidenskabelig baggrund og forskningserfaring inden for kvægsektoren, er hun en erfaren profil inden for landbrug og miljø med erhvervspolitisk erfaring. 

Den nye direktør besad senest en stilling som seniorkonsulent på miljø- og bæredygtighedsområdet i Landbrug & Fødevarer. 

Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer Kvæg, glæder sig over ansættelsen af Ida Storm. 

"Vi har i kvægsektoren en ambitiøs strategi, der skal bringe kvægbruget ind i fremtiden, og det er ikke nogen hemmelighed, at bæredygtighed, miljø, klima og dyrevelfærd er dagsordener, som er med til at definere vores udvikling og muligheder. Her står Ida Storm med sin forskningsbaggrund, sine kompetencer og erhvervserfaring meget stærkt i forhold til at lede branchen hen imod de rigtige løsninger, som tilgodeser både kvægbrugerens samlede økonomi og omverdenens forventninger til måden, vi producerer vores mælk og kød på," siger Christian Lund til avisen.

Ida Storm tiltræder 1. oktober på Seges i Agro Food Park i Skejby ved Aarhus. Hun overtager efter Gitte Grønbæk, som fratrådte i maj.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ida Marie Lindhardt Drejer Storm

Direktør, Sektor for Kvæg, Landbrug & Fødevarer
B.Agro., cand.scient (miljøkemi) (KVL), ph.d. i bioteknologi (DTU)

0:000:00